De går bra nu..

Den största gemensamma nämnaren för denna resa hittils borde ligga nånstans under kategorin "Soft Leverne" eller Livskvalité om du så vill.

Samtidigt som havet har mer att bjuda än vad man egentligen kan kräva så är Frida&Paul som vi bor hos också mer gästvänliga än vad man nånsin borde kunna begära, dom gör allt och lite till, man får passa för att inte bli för bortskämd med, bara som ett exempel nybakta bullar :) Träning var det ju tänk att vi skulle få plats med i vårt "späckade" schema och som om inte allt vi redan har vore nog så tror du inte det ligger en fullång friidrottsbana stenkastet från vårat hus, den enda haken skulle vara att banorna till 100 procent består av gräs men som sagt vad kan man begära, en månad av benhinnerekreation sitter inte helt fel i träningsdagboken heller.

Bad, Sol och snorkling varvas om vartannat och jag kan inte säga annat än att vi njuter till fullo och om planerna går i lås så styr vi kompassen mot "Ö-kända" Rottnest island,en av världens populäraste öar för dykare med sina 62 individuella stränder och korallrevet svepande runt hela härligheten. Ön placerar sig ca 8 kilometer rakt ut i havet och joel talar om i skrivande stund att enligt honom så har han tagit reda på att det tar cirka 40 minuter med buss....vet inte om det är värmen men felsägningarnas man kan vara min resekamrat =) och för att inte tala om de säregna uttrycken som troligtvis rotar sig någonstans bortom arbrå, såsom "Fågeln låter precis som en fattig katt" jag undrar förstås hur han skiljer på en fattig och en fullt normalrik och svaret blir just det att..."du vet en katt som inte har några pengar alls".. =D .Slutcitat

För att det inte ska värka som att vi har det för bra måste jag ju nån gång komplettera historien med något tråkig som hänt så här kommer det. Igår var det bara 20 grader i luften och de blåste lite kallt från det öppna havet efter solnedgången..Plus att vi faktiskt fick gå till affären och handla vårt dagliga bröd även denna eftermiddag, vi blev såklart ärbjudna att låna bubblan av Frida men det här med vänstertrafik har inte riktigt rotat sig i skallen på mej än..

Nog med tråkigheter =)

Denna dag har bjudit på många saker.

Vi har hunnit med att besöka Alice och Olivers (barnen i huset) skolor och enligt Oliver så var vi mer än välkomna tillbaka av hans fröken vad det nu kunde innebära...;)

Efter det gick färden mot Perth City för en titt på vad som fanns till förfogande, det slår en vilken härlig småstadskänsla som kommer till en när man befinner sig där trots att staden sträcker sig över en såpass lång yta som avståndet mellan uppsala och stockholm! Vi bockade av ett dussin affärer samt The Museum of Perth med allt trevligt man kunde råka träffa på om man nu gick lite för lång ut i skogen eller simmade någon meter för långt utanför korallerna. Dock så känns det lite halvlamt att glo på döda ting när the real deal finns alldeles runt korallkröken. Nu måste jag nog kila och fortsätta vår nyinvigda tradition Nattmackan!

Tack för mej och ta hand om er alla vänner som vi har..nån kanske läser iaf =) Roger Över Roger ut! /P&J


Kommentarer
Postat av: Kenneth o Anna

Ser ut som ni kan sälja artiklar när ni kommer hem. Ni ser ut att va det perfekta teamet, en skribent och en fotograf. Fortsätt att ha det bra. Här var -10 grader i morse, kallt.

2010-11-08 @ 16:43:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0